Organisatie

Over ons

Starline Design richt zich op marketingdoeleinden voor uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan Web Development, Design, Mobiele applicaties, Drukwerk, Online promotie en Service.
Werken bij de organisatie

Wij bieden MBO-studenten (voornamelijk de ICT richting) de gelegenheid om bij Starline Design stage te lopen. Stagiaires spelen een actieve rol in de organisatie en kunnen opgedane kennis in de praktijk brengen. De studenten krijgen de mogelijkheid om zichzelf te bewijzen, verder te ontwikkelen, te communiceren met klanten en te ondersteunen in de bedrijfsvoering.Eigen initiatief en een positieve instelling worden op prijs gesteld. Daarnaast zijn service- en resultaatgerichte instellingen belangrijk.Verder krijgen ze ook de ruimte om schoolopdrachten en het stageverslag te maken. Dus de stagiaire, laat zien wat hij of zij kan! Al warm, geïnteresseerd en enthousiast?? Dien dan een stageverzoek in via de mail Voeg in de email een motivatiebrief en CV toe, anders kunnen wij het verzoek niet in behandeling nemen. Na goedkeuring worden de brief en cv opgeslagen en wordt er een ontvangstbevestiging email teruggestuurd. Het verzoek wordt opgeslagen in het potentiële stagekandidaten bestand, dat wij raadplegen voor stageplaatsen. Als er ruimte is of komt dan nemen wij contact op met de stagekandidaten.

Functie: Niveau: Periode: Solliciteer:
Media-Developer (Stagiair) MBO Niveau 4 .. t/m .. Beschikbaar
Applicatie-Ontwikkelaar (Stagiair) MBO Niveau 4 .. t/m .. Beschikbaar

Functie-eisen:

 • Je hebt ervaring met Microsoft office pakket (Voornamelijk Word).
 • Je bent een teamplager die van nature op een open en eenvoudige manier communiceert.
 • Je hebt kennis van HTML, Javascript, CSS, PHP en overige programmeertalen.
 • Je bent creatief, staat open en om ziet het als uitdaging om resultaten te behalen.
 • Je bent schijnbaar voor minimaal 32 uur per week in overeenstemming met BPV.
 • Je voelt je thuis en presteert het beste in een dynamisch en creatief bedrijf. • Betaal Gemak

  Ontwerp

  Wij bespreken eerst met u wat er word verwacht in het product. Vervolgens creëren wij een paar concepten die voldoen aan die eisen. Uit een van de concepten gaan we het idee realiseren.

  Goedkeuring

  Eenmaal een concept gekozen, worden er afspraken gemaakt over de deadline van de oplevering. Bij complete goedkeuring word 50% van het afgesproken prijs vooraf betaald om zekerheid van beide partijen te garanderen.

  Techniek

  Vervolgens word het concept uitgewerkt zoals dat afgesproken is. Het product zal tijdens het bouwen nog een aantal keren worden besproken met u, om u op de hoogte te houden.

  Oplevering

  Eenmaal af, dan word het opgeleverd op de afgesproken deadline. Bij oplevering word het resterende 50% van het afgesproken prijs voldaan.

  Algemene voorwaarden


  Onze partners